Csokis-fahéjas cappuccino

Adagok: 1 adaghoz
Elkészítési idő:
5 perc

A fahéj nemcsak arra tökéletes, hogy a frissen főzött kávét édesebbé és fűszeresebbé tegye, hanem nagyon egészséges is! A fahéj a kávéban csökkenti az étkezés utáni cukorterhelést, és rengeteg antioxidánst is tartalmaz!

Hozzávalók

  • 1 frissen főzött D.E. Omnia lungo
  • 2 evőkanál kakaó
  • tej
  • ½ teáskanál őrölt fahéj
  • tejszínhab

Elkészítés

  1. 01

    Készíts 1 frissen főzött D.E.Omnia kávét (lehetőleg lungot) egy nagy bögrébe! Keverd össze a kávét a kakaóporral és a fahéjjal, anélkül, hogy összecsomósodna!

  2. 02

    Habosítsd fel a tejet, öntsd az ízesített kávé tetejére, és élvezd ezt a finom csokoládés-fahéjas cappuccinót!