OMNIA

100% ARABICA
Világos pörkölés

A világon termesztett kávéknak két fő fajtáját különböztetjük meg: míg a robusta az erősebb, fűszeresebb, testesebb ízt képviseli, addig az arabica az összetettebb, kifinomultabb ízvilágot, az aromák széles skáláját testesíti meg. Az arabica kávék 0,8–1,3%-os koffeintartalma alacsonyabb, mint a robusta kávéké, amelyek jóval több, 2–2,5% koffeint tartalmaznak.

Az OMNIA kávémesterei a Blonde megalkotásakor főként közép- és dél-amerikai termőterületekről származó, magas minőségű arabicát válogatnak össze oly módon, hogy azok harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz, mégis izgalmas ízvilágot biztosítsanak. A kávészemeket kíméletes pörkölésnek vetik alá, megőrizve a kávé eredeti aromáját, így a piros bogyós gyümölcsökre és eperre emlékeztető ízjegyek is megmaradnak.

Az OMNIA Blonde egy gazdag ízvilágú aromás, 100% tiszta arabica kávé, amivel az otthonodban is élvezheted a kávéházi minőséget.

Kiszerelés:

Őrölt-pörkölt kávé: 225 g

Intenzitás:

További termékeink

Minőségi garancia

Több, mint 250 éves tapasztalat, válogatott alapanyagok, valamint pörkölőmestereink szakértelme és gondos figyelme garantálja a Jacobs Douwe Egberts kávék minőségét.