A Douwe Egberts OMNIA kávéi a megszokott minőségben, ellenállhatatlan aromával, ám már új, modern és praktikus formában is elérhetőek az üzletekben.

Próbáld ki könnyedén elkészíthető alumínium kávékapszuláinkat és engedd át magad a kávézás megnyugtató élményének csendes reggeleken vagy hagyd, hogy már az első korty az otthonosság érzésével töltse el a vendégeidet.

Minőség

Több évtizedes szakértői tapasztalat, válogatott, 100% arabica kávészemek, valamint pörkölőmestereink gondos figyelme garantálja a Douwe Egberts OMNIA kávék magas minőségét, immár alumíniumkapszulás változatban is!

Kompatibilitás

NESPRESSO®* kávégépekkel kompatibilis** kapszulák, melyek
az alumíniumcsomagolásnak köszönhetően hosszú ideig
megőrzik a kávé gazdag
aromáját.

*Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. **Kivételt képeznek a 2016. július 25. után megvásárolt U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert & Milk®*, Prodigio®* és Prodigio & Milk®* modellek.

Omnia Espresso Crema
Omnia Espresso Guatemala
Omnia Espresso Classico
Omnia Espresso Ristretto

A Douwe Egberts OMNIA alumínium kávékapszulái Rainforest Alliance™ tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely minősítés célja, hogy előremozdítsa a környezeti felelősségvállalást, illetve a társadalmilag méltányos és gazdaságilag életképes gyakorlatokat a termelői közösségek számára. További információért látogasson el a www.ra.org weboldalra.

Kompatibilitás
Kompatibilitás
Termékek
Termékek
Fenntarthatóság
Fenntarthatóság