3in1 classic

KÖNNYEN INDUL A NAP!

Kóstolj bele az új Omnia 3in1 kávék intenzív és karakteres ízvilágába!

3in1 kávékülönlegességeink a Douwe Egberts OMNIA kávéitól megszokott élmény nyújtják mindössze forró víz hozzáadásával. Válaszd a kényelmes és villámgyors kávézást minőségi kompromisszumok nélkül! Nincs szükség kávéfőzőre, kávédarálóra, csak forró vízre, a kedvenc bögrédre egy kiskanállal és persze RÁD!

3in1 classic és 3in1 café au lait
3in1 café au lait
Classic

Egy igazi klasszikus
a kávé,

a kávékrémesítő
és cukor
tökéletes
harmóniájával.

Classic
Café au lait

A gazdag aroma találkozása
a selymesen lágy
krémréteggel
igazán
különleges ízélményt

nyújt mindenki
számára.

café au lait

Tej, cukor?

Köszi, már van benne!

A Douwe Egberts Omnia 3in1 kávé attól olyan villámgyors élmény, hogy a gondosan kimért kávéadagok mellé finoman cukrot és kávékrémesítőt is adtunk.

Minőség

Megsúghatunk egy titkot?

Több évtizedes tapasztalat, válogatott kávészemek, valamint pörkölőmestereink gondos figyelme garantálja a Douwe Egberts Omnia kávék magas minőségét.

HOGYAN HOZD KI BELŐLE A LEGTÖBBET?

Eláruljuk!

Forralj vizet!

Öntsd a Douwe Egberts Omnia 3in1 kávéadagot a kedvenc bögrédbe!

Hagyd 1 percig hűlni a vizet! 91-93 fok közötti víz hozza ki a leggazdagabb aromát a kávédból.

TI KÉRDEZTÉTEK

A Douwe Egberts Omnia 3in1 is igazi kávéból van?

Így igaz. A Douwe Egberts Omnia 3in1-ban lévő instant kávét ugyanolyan szigorú minőségi előírásoknak megfelelő, válogatott kávészemekből állítjuk elő, mint más kávétermékeinket.

Én tejjel és cukorral iszom a kávét, akkor ehhez egyik sem kell?

A Douwe Egberts Omnia 3in1 a kávé mellett cukrot, kávékrémesítőt, illetve tejport is tartalmaz, így az elkészítéséhez a forró vízen kívül semmi másra nincs szükség.

A Douwe Egberts Omnia 3in1 Classic ugyanolyan ízű, mint az őrölt vagy szemes Classic variáns?

Egy az egyben nem feleltethetőek meg egymásnak, mivel más gyártási technológiával készülnek. Alapvetően a Classic variánsunk mindig egy intenzív, karakteres ízvilágot takar, viszont a 3in1 kávékülönlegesség már alaphelyzetben tartalmazza a cukrot és a kávékrémesítőt, így mindig egy lágyabb íz lesz a végeredmény, mint egy kotyogósban lefőzőtt eszpresszó esetében.

3+1 TUTI TIPP

A rossz kávé is ébreszt, tudtad?

Mert olyan ideges leszel tőle, hogy egyből magadhoz térsz. Ennél persze sokkal kellemesebb ébresztő a Douwe Egberts Omnia 3in1, mert a megbízható minőséggel garantáltan jól indul a napod.

Reggeli kóma? Ismerős.

Nem kell darálni, nem kell lefőzni, nem kell mosogatni. Nincs otthon tej? Elfogyott a cukor? Csak nyomd le a vízforralót és 1 perc múlva kész a finom kávéd!

Olyan helyre mész, ahol nem biztos, hogy van kávéfőző?

Ne akkor derüljön ki, hogy kozmetikázták az apartman leírását, amikor reggel főznél egy kávét! Inkább dobj be pár Douwe Egberts Omnia 3in1 tasakot. Nem kér enni, nem foglal helyet. :)

Kirándulás? Vízpart? Csak te és a természet?

Jó is az! Kivéve, amikor előtör belőled reggel a civilizáció és ölni tudnál egy jó kávéért. Na, ezért találtuk ki neked a Douwe Egberts Omnia 3in1 kávét. Csak forró víz kell, semmi más. Ezt pedig az előző esti parázson is megoldod, nem?