Minőségi garancia

Minőségi garancia

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Douwe Egberts név világszerte a magas minőségű, ízletes kávék készítéséről ismert. Hogy ezt az elvárást folyamatosan teljesíteni tudjuk, a gyártási folyamat minden lépésére gondosan odafigyelünk, és termékeink minőségét a gyártás és csomagolás minden szakaszában ellenőrizzük.

Csomagolás

A pörkölés és őrlés befejeztével a kávé jól megkülönböztethető Douwe Egberts csomagokba kerül, melynek csomagolóanyagait is alaposan ellenőrizzük. Ezek a légmentesen záró vákuumcsomagok biztosítják, hogy a kávé hosszantartóan megőrizze aromáját, hogy Ön mindig friss kávét készíthessen otthonában.

Végső minőségi ellenőrzések

Az utolsó lépésben a minőségellenőrzési osztályunk megbizonyosodik arról, hogy minden vákuumcsomag tökéletesen zár és nincsenek hibás termékek, minden adat jól olvasható-e. Amennyiben hibát találunk, a teljes tételt újra átvizsgáljuk csomagonként, hogy megbizonyosodjunk a teljes légmentességről. Ezek után azokat a csomagokat, amelyeket az ellenőrzés során megfelelőnek találtunk, először fóliákba, majd raklapokra helyezzük, hogy gyárunkból kiindulva a raktárbázisokba, onnan a boltok polcaira, majd végül az Ön asztalára kerüljenek.